Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/lemodi/domains/staging.lemodi.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4187
Retourbeleid - Lemodi

Retourbeleid

Lees hier hoe wij omgaan met het terugsturen van producten. Als je een vraag hebt over retourneren of beschadigingen dan kunt u ook altijd een email sturen naar return@lemodi.com.

Beschadigd product ontvangen?

Als je een beschadigd product hebt ontvangen kun je binnen 48 uur na de levering contact met ons opnemen om de schade te melden. Je doet dit door ons een email te sturen aan return@lemodi.com.

Vermeld in de email duidelijk wat er mis is en voeg foto’s toe van de beschadiging. Wij nemen dan contact met u op om het probleem snel voor u op te lossen.

Niet tevreden?

Wanneer je niet 100% tevreden bent met de ontvangen producten dan kun je de producten binnen 14 dagen na ontvangst weer aan ons terug te sturen.

Als je producten wilt retourneren stuurt je ons een email met de aanvraag om de producten te retourneren. Dit doe je via return@lemodi.com onder vermelding van ‘retourneren’. Je ontvangt daarna van ons de retourprocedure per email.

De kosten voor het retour sturen van producten is voor uw eigen rekening. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket kost dit tussen de €6,95 en €13,25 per pakket (tot 30 kg binnen Nederland).

Zodra wij het pakket ontvangen hebben wordt het gecontroleerd en streven wij ernaar om het volledige aankoopbedrag binnen 30 dagen op uw rekening terug te storten.